Thursday, March 3, 2011

Welcome baby.....



          Pepagi nan dingin neh mommy pi buat tajuk `mat saleh` lagi`hee~tu jer sepatah aram mommy tau,yang lain kena la  selak2 kamus dulu.Mommy neh sekolah pun tak tinggi~ujung tahun masa darjah enam baru la dapat sekolah dua tingkat..kejap jer merasa sekolah tinggi tu,haa~  kan dah kepandaian mommy tak tinggi.Bukan salah mommy...walau ke sekolah menengah,tiga tingkat gak sekolah mommy tu,tapi mommy duk kat tingkat bawah gak...habis camno~uwaaaa!!! kepandaian mommy terbantut.
          isyyyyyh~ melalut dah mommy ni,entry ni wat orang baru yang bakal menyertai family Ibrahim,baby baru...generasi ketiga,best sesangat bermakna pangkat mommy naik setingkat lagi.Pagi tadi air mentuban dah pecah...INSYAALLAH ari ni selamat la melahirkan.
ni la anak buah mommy
ni lak isterinya
majlis bersanding ari tu
    Ni pasangan papa n mama baru family mommy...semoga menjadi yang terbaik n tamau garang cam mommy~hee.

2 comments:

Puanbee said...

mommy salah kan sekolah lak ek..haaa


comey pengantin slmat pengantin baru!

mommylavender said...

haaa~ just joke d pagi khamis yang epi ni...tak pandai menari slahkan lantai kan kan?