Wednesday, March 16, 2011

MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!!!

           Assalamualaikum selamat petang;

petang ni petang rabu,
sedap makan nasi kerabu,
mommy datang bukan merapu,
tapi di tag puan kutu.

cik keah berlari-lari,
berlari pulak di tepi kali,
mommydanny pemurah hati,
nak kasi gift pada yg bertuah nanti.

jangan takut usah gundah,
syarat senang memang tak susah,
semua bloger di jemput terjah, 
kat sini boleh jengah.

http://pondokkecilku-ibu.blogspot.com/2011/02/mummy-nak-kasi-gift-lagi.html

anak itik main bola,
main bola dalam paya ,
mommy nak tag 5 sahaja,
sape yang kena...ngee~ senyum sampai telinga~

pertama itu indah,                                           
jannah kena dah.

bee senyum menawan,
mommy tag mu jgn rawan.

peramah baik hati,
rose kena tag dengan mommy lagi.

mommy nak tag sape lagi,
hee~ belle sila la...mommy jemput join sekali.

last ni.....sape ek lagi,
yup..ila jum jum...jari jemari.

kalau ada sumur di ladang,
boleh mommy datang bertandang,
kalau ada rezki mendatang,
merasa la mommy...gift di pegang.

~daaa..... mommy berundur bukan pulang,
sat lagi entry datang....jgn lupa komen panjang2~heee.
                                                                     

16 comments:

puanbee said...

mommy sombong kenapa kah tk komen romen2 di blog bee lagi ???? uwaaaa...kutu dah tag bee itu je nk ckp hee

mommylavender said...

k2...bukan dato k..haa...k mommy masukkan kat blog list ek gantikan yg blog lagi satu tu

nuruljannah sukhri said...

tq mommy..yuyu mmg hantu GA

Puan Kutu said...

haha mommy bee dah merajuk.kehkeh btw gud luck utk kita semua mommy..:)

Puan Kutu said...

lupenak ckp..pantun tu bes.suker.heee...

shazZ said...

jannah~ haa..suke ye..t boleh la mommy selalu tag jannah

mommylavender said...

salah lak pulak kat atas tu..terguna akaun cik kak shazz lak(anak mommy)

mommylavender said...

muni~ bee majuk tanda syg mommy tu..tq muni suka pantun mommy..semoga kita berjaya kan

Inspirationalefeks said...

hebaq .. ahaha :P

puanbee said...

semoga bee berjaya hua hua tamak sikit hikss...mommy lau sombong dgn bee majukkkkkkkk!!!!

Adinda Amy Sensei said...

alahai bee....janganlah merajukkkk...hehe

mommylavender said...

bee~ lau majuk ti tak tomey...nak? nak?..haaa~ tau takut

mommylavender said...

inspiration~ ape yg hebaq tu...

mommylavender said...

amy~ bee tu nak manja2 dgn mommy la tu~keh2

kay_are said...

x kena tag.. selamat =P nak gift free leh x mommy ??

mommylavender said...

kr~ nak kena tag ek...jaga2~hee