Wednesday, March 30, 2011

jummm ikut mommy


                                  
pancuran air kat kolam air sejuk
                                  
kolam air sejuk
     Selamat malam....selamat beristirehat, selamat tido bagi yang nak memejamkan mata...penat ye???? sian...mommy nak nolong cam mana, mommy tolong pandang n diyam aje ye?~ heee. ti bt mommy leter...korang lak penat, tak memasal mommy kene libas dengan jelingan manja~huhu....tak takut pung!!!! sbb mana nampak..kalu nak mau gak terigau2~keh2.
     Udah2 malas nak merapu lagi....kalu makan ikan kerapu 3 rasa sedap gak~hee.Nak pi mana tu mommy hoiiiiiii??? laaa... seb tak lupa tajuk atas tu, jummm ikut mommy !!!! honeymoon ke??? biar betui mommy???~haa. ishhhh...kome ni merepek ke hape, ape ke he nye nak berbulan madu lak...lau di tau dek en somi mau die lompat2 gajah, begego tiang umah nanti ~ bukan idak!!!. saje jer nak ajak pi jalan kat tempat dalam pic tu....ce teka kat mane? banyak songeh lak mommy kali ni kan....gedixxz lain macam lak~hahaha.Usah risau jangan gundah...mommy bukan mmbuang tebiat...mommy nak buang penat n luruskan urat sarap jer kat situ~hee. sebenarnya umah akk mommy kat tempat tu...p umah akk selalu la tapi pi tempat tu jarang, maklumla kalu dapat beradap..`potpet` tak abeh2...nak bejalan pun malas...biasanya anak2 mommy jer pi mandi manda dengan sepupu2 nya.
     Tapi kali ni ase cam nak pi....ajak sekerat dua kenkawan yang nak ikut, die orang dah kompom nak g...tunggu lampu pelangi dari jpj beso mommy...sape lagi en somi.Plan bulan 4 ni.....lagi 2 hari jer tu, ajak 3hb...cakap ade meting, kot2 mggu depanya approve la...mai doa sama2 ye......Aminnnn.Mommy nak drive sendiri...cam kelat jer nak kasi, bukan tak penah pun....saje je nak mengekor mommy la tu.mommy janji kat kamu kamu n kamu....kamu jugak dalam bulan 4 ni kita mesti g...mommy akan try seelah daya...pujuk, tepuk2 en somi mommy, die nak ikut sekali balik kg......jumpe akak ipo kesayangan la katekan..jelez mommy tau~hee.
      Ehhhh~ lupa...tu kat sungai klah hot spring, alahhhh kat sungkai perak, ade kolam air sejuk gak...besh ooO ...bebudak lagi la suke... dekat2 situ ade gak air terjun lata pongsu...air sejuk giler.
       jum jum jum.....jum heboh2~ hahaha...jum jum jum.....jum jalan2.                        

7 comments:

.: iEyLa :. said...

nk ikot..tp mommy tgk jela my xzam schedule..hukhuk..nak ikoott!!!

mommylavender said...

sempat abeh xzam tu.....hee~ jgn nanges guling2 tau

qasehraihan said...

wah best ni..harus di terjah..hehe

AYuNG said...

sg klah tuh area mana mommy? hehe..pasnih buleh try p situ pulak:D

mommylavender said...

ieyla~jummmmm..hee

mommylavender said...

qaseh~ seharusnya qaseh weyyyy...jum pollow mommy

mommylavender said...

ayung~ kat perak lebih kurang 1 jam lebih dari KL...lau pi mmusim buah lagi best