Sunday, March 6, 2011

Segmen blog review bersama wowberita

                            
~mommy mesti la nak blog buahhati mommy ni di review.....almaklum la blog mommy ni kan masih ijau lagi,smua syarat mommy dah ikut,pollow dah like pun siap~hee.....yg lain tu trpulang kan.tapi mommy jemput la saper yg sudi...n sudi2kan men`join kan jari dalam segmen ni....mai *skodeng tang ni naaa~*

11 comments:

bee said...

heehee bagus mommy .. :)

Puan Kutu said...

semogamommy selamat direview..:)

mommylavender said...

tq bee

mommylavender said...

murni~aminnn~hee..semoga

kay_are said...

selamat direview ye mommy,, moga pasni banyak tau kewujudan blog ni =)

Kamsiah said...

salam kenal hot mummy...good luck..:)

bee said...

moomy bee singgah mai !

mommylavender said...

kr~ semoga ..hee

mommylavender said...

kamsiah~ salam kenal gak....tak tau la dapat ke tak~hee,percubaan jer tu

mommylavender said...

bee~ mai ler...pintu terlapang je tu.hee

kaka1407 said...

blog anda dh selamat di review...
jenguk2 la yerk...
sory kalau terasa...hehe....
http://wowberita.com/blog/blog-review-susur-kehidupan/