Thursday, March 3, 2011

Baby boy

                                                      
 Baru pukul 10.20 tadi kite orang menyambut baby baru~ boy.mommy belum pi tengok lagi,memandangkan sat lagi nak pi amek adik...ayang lak nak pegi sekolah.Nak pegi hospital PPUM tu pun satu hal...jalan luar dah tentu2 jem...jalan kat dalam nak masuk parking pun jem...jem giler tahap bapak n tok nenek gaban dah tau!!!!!! uhhhh bukannya kenapa...ade projek hospital tu la..mana tak jem,bawak bape kontena roti pun tak ilang jemnya...semalam mommy cari parking jer sampai last tingkat,tak ader gak...turun balik jumpa kat tingkat 3..hadoiiiii~ sampai sendawa duk tekan minyak n brek tau.Hee~ bacakan lah edisi luahan perasaan...mommy,ati ni punya la tak sabar nak pi tengok bby baru tu.....malam ti la kot tunggu cik abang somi tu balik keje.Kawan pun tak ada...pi sorang2 ni bukan kutu jer leh mati,langau pun koma~haaa.Dah la mommy menkerepek pagi2 ni....kain lum be`spin,pinggan lum basuh.....tak pe kan ,sape nak marah pun...sendiri BOss....~hahahaha.

1 comment:

Ila said...

gi jgn tak gi...hehehe