Sunday, March 6, 2011

BAby boy~Muhammad Ammar PUTra

ni baru je lahir
dah 3 hari
lena....
           Ni la baby boy yang mommy katekan hari tu....name nya muhammad ammar putra bin ahmad fuad..tapi tak sah la lagi yang putra tu,mommy jer suka....muhammad ammar tu pasti la papa dia nak nama tu.Dua tiga hari ni mommy busy duk jengok baby kat hospital~heee.

3 comments:

Puan Kutu said...

besnya..kiut jer baby nie..nama pun sedap!

mommylavender said...

yang putra tu mommy yg memandai murni~hee

nuruljannah sukhri said...

la..kalau mommy suka nama putra, nnt letak la kat nama anak pas ni..
comel nama putra..

cute la baby ni tidur..ank buah mommy ke?