Saturday, March 19, 2011

sekelumit kisah D`hari sabtu

           Salam sabtu semua...anak mommy kat utara selatan timur dan barat,huhuhuuuuu~ sehat2 hendaknya,ceria2 selalu di hari sabtu yang mendung neh....hee~ berlengkaw sedapkan membina mimpi2 indah...jgn terrrr mimpi antu dah ler.Semua tag mommy dah selesaikan, sekarang mommy nak bergedik-gedik kat keypad cam biasa...entry gedik santai~hee...shahira jangan marah tau mommy pinjam sat2 jer.
          Pagi tadi mommy dah antar anak dara mommy tu naik bas kat jalan duta, naik teksi kau..tak sampai 1 jam pegi balik dah losap rm40...ni semua angkara encik somi yang tak percaya kat mommy.Nanti sesat payah..tak per la terbang duit tu janji abang keje tenang...tu la pendapat encik somi mommy tu.Tu satu hal...yang hal si anak dara pun sama gak... mommy usulkan pegi la dgn ayah naik keta pas tu ayah terus pi keje..tak nak, nak gak ibunya ni yang antar kan.....alahai anak ibu ni.Ti kalau tak di ikutkan mau face tu mcam cencorot~haaa....muncung lak sejengkal panjangnya.Haiiiii~ pe`el sape la yang kakak pollow tu.Ibu? ayah? Sendiri la tu~heehe

            Dalam duk sibuk besiap pun sempat lagi ngadap pc....kalu boleh di bawak pc ni dah lama di pikulnya kot..berbanding abangnya... anak dara mommy ni mmg fanatik fb n blog~ yang nii ikut ibunya la~hehe.


 hari ni mommy sunyi....seminggu ari tu ada gak kawan beso kat umah, sape lagi kawan mommy kalau bukan dark atas tu...kawan kecik ari2 ade.mommy dengan kakak(pangilan kat umah) dah macam kawan....kesana kemari berdua..hanya mommy jer yang larat layan kerenah yang cerewet tu.Naik bas pukul 10pagi.... sampai jitra mau dalam pukul 6.30 ptg......nak buat macam mana dah rezki sekolah jauh kan kakak.                                                    
   ~ ibu sayang kakak.....rajin2 blajar.                                                                        

14 comments:

kay_are said...

anak mommy ni ke yang ade blog tu?? nak ngadu ni.. die sombong r mommy.. x layan pun.. penat ngorat =P

mommylavender said...

a`ah la kr weyyy~haha..mommy dah habaq...die ni brutal tau.=P

AYuNG said...

cantekkk la anak dara mommy nih..hehe:D nk ngorat buleh..hihi

izzysabki said...

wah3...kasih sayang ibu terhadap anaknye..nmpk bahagia:D

Adinda Amy Sensei said...

olahai.cute dia ek..cam mommynnyee...hehe

mommylavender said...

ayung~ kalau ayung ngorat leh kot...hee~ garang anak mommy tu.

mommylavender said...

azzi~ anak pompuan izzi,,,kan mmg rapat dgn ibu.

mommylavender said...

amy~ jgn kasi ea nmpak tex amy ni..nanti pasan lak~hee

whitecappuccino said...

hahaha..mommy ni wat saya gelak..tima kasih..anak dara mummy comey..ada bape orang? saya ada 4 anak dara dan sorang anak bujang. :)

mommylavender said...

mommy balance...2 lelaki 2 pompuan~hee

Puan Kutu said...

tu diasmp jitra sekolah..:)jauhnya..takpe menuntut ilmu, tnggi pahalanya

mommylavender said...

muni~ tu la pasal...mula2 dulu kat perak sekarang kat jitra lak...

.: iEyLa :. said...

jauhnye kakak skolah..
sian mommy..hehe

mommylavender said...

bekoban ape saja~hee....kan ieyla kan.