Friday, March 11, 2011

Cuti Sekolah

                                          
  Dah mula cuti sekolah.....bermakna mommy pun kurang la nak berblog~hee...ye la tak kan nak berebut dgn anak dara mommy kan???? buruk beno rupenya nanti...g pun kasi peluang semggu ni die melepaskan rindu dendam kat fb n blognya.Pada anak2 mommy...lau rindu mommy tu(ade ker???? eh2...perasan toi mommy ni!!!) tatap la bunga rose mommy tu..lau rindu tahap kronik..cium lah bunga tu....tapiiiiiii~ jangan kasi orang lain nampak tau....ti die orang beprasangka bebukan....hahaha~ pe ke hey nya mencium laptop lak kan????
                                            
  Uikkkkk2~ korang nampak tak header baru mommy tu.....cepat la tegur, katekan sesuatu yg indah...puji2 ke...cantki kan kan?Memang la cantik....sbb mommy dapat dari orang yg maneh gitu....die hadiahkan kat mommy,tanda qaseh sayang tawwwwww~ce teka...ce teka sape???? cepat angkat kening law tau....haaa~ ziana zain jer tau...korang mana pandai angkat kening.....keh2~haaaaa???? ayung?????....ni mesti puan kutu yang kasi tau.....hee,betuiiiiii~ ayung adiahkan kat mommy...tq ayung...mommy suka...sebab ade rose tu.Sape2 nak adihkan mommy sila la......kecik tapak tangan....lautan luas mommy tadahkan..langit terbentang mommy dedahkan~hee.
            wokey la anak2 mommy semua......mommy tinggalkan dengan  ni...;

             kalau pergi ke pantai linggi,
             singgah sebentar  membeli ceri,
             kalau benar rindu di hati
             singgah2 lah selalu komen entry.

 ~ tapi kan kan....mommy akan jengok gak blog ni..tak tahan oo~ rindu lau tak dapat bukak blog mommy ni~heee....berebut pun mommy larat demi mu blog sayang....buruk2 la, tak kire teman ......          
                                          
            

15 comments:

! Encik Nakal ! said...

mommy pandai berpantun laa..

pantun mommy mencuit hati~~hahaha

shereena said...

tpksa berebut dgn anak dara.hehehe

ijam ismail said...

hehe...cuti2...sy xcuti..hehe


jom dtg blog ijam...
ade vlog...jom2!!

Puan Kutu said...

Mommy memjual,muni membeli.hehe..

Singgah membeli si buah ceri
Kalu pergi ke pantai linggi
Terasa benar rindu di hati
Mengomen entri sudah semesti!!

Wah nama puan kutu disebut disitu?tak reti nk jiwang la mommy,header tuan tanah pun katun.hehe...

bee said...

cantik dah mommy , tp kena kecikkan sikit saiz tu..misallah skrg blog mommy kan 1000px mommy buat saiz gambar tu 980px je,,baru ngam ,jgn marah yer tips kemaskan blog je hehee

bee said...

cantik dah mommy , tp kena kecikkan sikit saiz tu..misallah skrg blog mommy kan 1000px mommy buat saiz gambar tu 980px je,,baru ngam ,jgn marah yer tips kemaskan blog je hehee

mommylavender said...

nakai~ cuit ati ek..patut la encek nakai gelak guling2 ~hee

mommylavender said...

shereena~ a`ah...anak dara mommy pun cam shereena gak....tapi anak mommy shazreen..die mmg kaki fb

mommylavender said...

ijam~ cuti sekolah...ijam dah u kot..lain la

mommylavender said...

muni~ oooo beli ye...terima kaseh

mommylavender said...

bee~ nak marah pe lak....penah ke~~??? hee..tq tips tu

Ila said...

cuti sekolah jgn lupa update yer...heheh

buuwa said...

membeli ceri di pantai linngi,
ceri di simpan dalam peti,
entry di komen pagi-pagi,
tanda rindu tue dah pasti...

kay_are said...

cuti?? tidak!! x ske!! dah xde cuti sekolah lagi.. T_T

nak kenal ngan anak dare tu leh? <-- gatal

Adinda Amy Sensei said...

hai mommy....apa khabar?
selamat bercuti-cutian utk mommy...hehehe...moga ceria!!

mommy....ada kad utk mommy...