Tuesday, March 1, 2011

Ohhhhhhhh my darling...mishhh U

          Haaaaaaa~jap2 nak gelak dulu,first entry untuk bulan mac...first entry yang masih di takuk lame `gedik2 style`..bukan mengedik kat tempat awam pun kan,Saje...jer,laaaa~tu pun nak jelin2,tak mau gitu ti julin sape susah..mommy gak~keh2.
           wokeyh......mommy memang rindu giler2..sampai gulin2 tau,kesian2...sejak kite orang bersama tak penah sekali pun berpisah,tidur dah tentu bersama die duk sebelah bantal...uhukkkkk3,uikkkk..mai la sama2 ngan mommy menjiwai akan kesedihan ni~tak sayang mommy la tu.~hee.Lau ea tak sehat, mommy cukup risau...sunyi sepi dunia ni,die la teman mommy kala sendiri.
           Tapi sejak sebulan lepas die dah tinggalkan mommy...yup mommy berkorban untuk orang yng tersayang dalam idup mommy.Haaaa~ fon mommy la ni,anak mommy pi bawak pi asrama yg tinggal fon die..tak ade kamera pun,jadi tak dpat la mommy nak `snap` sana sinun..rindu bebenor ase teman kat fon cikai tu.Anak mommy si shazz ni la pi angkut....time nak balik tak tau nak cas..sampai kat bus stop baru tau fon tak der bateri,sayang punya pasal kat anak...mommy kasi la fon mommy.Yelaaaaaa..anak oiiii tentu lagi sayang..dah la sekolah jauh..ti tak tau lak sampai kul bape.
          Biar la ku pendam rindu ini........Ohhhh my darling,mish u>>>>>> hnfon.
                                                     

6 comments:

AYuNG said...

rindu kat sapa tuh mommy?
ngeee~~~~:D

! Encik Nakal ! said...

adehh~~jemm..jemmm~~hahaha

mommylavender said...

kat hnfon la ayung~hee

mommylavender said...

jemm ape nakai wey....petang2 ni mam ngan roti sedap kan~hee

Puan Kutu said...

Amboi kemain miss sama hp mommy nie.kiki..

mommylavender said...

teman rapat fon tu murni oiiii~heee