Thursday, March 31, 2011

contest kM: Header Simple Tp Menarik!

                                               
~ salam pagi khamis yang indah berbunga2....mommy ditang dengan penuh meriah oleh bee, mommy likeee..tq bee.Seperti biasa syarat mudah tak susah...pollow, tempek banner plus link..n tag.. n lagi satu header kite, sesape yang tertarik menarik nak turut serta *jenguk kat sini wokeyh*

                                               
ni la header simple tp menarik dari mommy....

mommy kena tag 5 orang tu....
jannah
nur
diana
shereen
mummydany

~wokeyh.....siap sudah tugasan....

14 comments:

shereena said...

thanx momy!nnt sy buat^^

puanbee said...

moomy gud luck ada lagi 2 tau heeee

diana said...

ekekekke..
header comot saya tu tak layak masuk betanding..
apa pun mekasih..
bagus jugk ada kontest gini.
boleh saya curik idea sapa2 punye header lawa..
wakaaakkka

Panglima7 said...

Assalamualaikum Mommy, combi tak reti laa bab-bab nie..hehehe tengokkan ajer laa...

Kalamhati said...

good luck mommy..
memang sesuai sangat tu..header mommy mmg simple but menarik..=)

azi nur said...

munge rose yang segar..cam kat cameron higland..ceceh bodek mommy...gud luck!

whitecappuccino said...

tq mommy! saya sukerrr!!

mommylavender said...

shereena~ ok tq..sayang

mommylavender said...

bee~hee...tq

mommylavender said...

diana~ comot pe lak ok tu...cantik tau...

mommylavender said...

panglima~ waalaikumsalam...takkan tenguk jer join le..hee

mommylavender said...

kalam~tq..hee

mommylavender said...

azi~ mommy mam kepsi jer,,,bodek tak mam pun~hee

mommylavender said...

nur~ same2 qaseh...