Monday, March 28, 2011

sharifah Aini ..dolu2 berbanding sekarang

       

                                  
pe hal dengan kak pah kat entry mommy ni~ ce tengok betuiii2...bulatkan mate tu, tengok lagi dekat~ haa mommy nak cerita la ni.Nampak tak beza sharifah aini dulu n sekarang...nmpak sgt jauh beza, bagai langit dgn bumi...bagai haiway dengan jln kg.Dulu face punya la suci...original lagi, tapi sekarang bibir yang dulu nipis menawan udah tebal ngalahkan anita serawak lak!!!!! hadoi terkilan bila artis kesayangan ramai ni berubah.Meh2 tengok dagu lak...dulu tak la tajam .Sekarang ....uiiiii~ tajam runcing.Pk2 kan lah ..selamat beramal~pada peminat panatik kak pah ni~ hampun kan mommy, hampun kan mommyyyyy(cam lagu p.ramlee ...daaa~)

Malam tadi bila melonggo depan tb3... nengok mentor ape la lagi kan,...alaahai penyanyi ni...dah jauh beza idung dah ilang bentuk asal...tu la rupenya lau duit dah tak kisah, tamak membuak...rupe ciptaaNYA pun nak di pinda2...ingat pinda akta undang2 ke!!!!!..ingat cantik kot.Pada mata mommy yang dah kelabu asap ni...memamg tak cantik, mommy suka face yang dulu.

Sekian la ye......ulasan dari mommy kepoh, bersiaran terus dari ceruk dapur~kehhhhh2

20 comments:

kak Erna said...

mommylavendr..perasan jugak tapi..tak terfikir pulak kelain.hilang kecantikan asli dia tu.sayang...

mommylavender said...

erna~ nmpk sgt lain nya...lari jauh dari wajah asal mau tak perasan kan

Piasara said...

"mommy oii...jom pakat2 pi botox nak..hehehe...ada rahmat gak kita tak jadi artis kan mommy?"

mrs Gee :) said...

btul btul btul.. kite pun sama cam mommy.. even bkn kite pny zaman, tp kite lg suke tgk face dia yg dulu2 sweet jer.. skg dh lain 2 3 mcm dh..

Zaidah said...

tak perasanlah plak mommy...cuma klu tengok gambar kat atas tu memang suka gambar dia masa dolu2....cantik...n masih muda...hehehe

Dang Tari said...

Salam mommy

Kita tak tahu kan hal sebenar tapi kalau betul biarkan itu hak dia
Cuma satu aja,benda-benda mudharat macam ni dah tentu ada efek bila tua nanti. Walaupun tak sedasyat guna susuk.

puanbee said...

yer lah natural beuty is the best :)

mommylavender said...

pia~ haha...jum pia, mesti terkezut somi kite nanti

mommylavender said...

mrs gee~nmpak lain sgt face die...kan.kalu tua tentu tmbah kedut@,ni tak tambah tegang lak~tak ke pelik

mommylavender said...

zaidah~ lihat lah pandang lah`hee

mommylavender said...

bee~yup betui tu

kpah k-poh said...

tak tergamak rasanya nak ubah2 wajah...kot jadi cantik pun...rasanya yg asli lebih cantik...

mommylavender said...

chepah~ yup mommy bersetuju bebeno`hee

si dara said...

dh ckup brsyukur dgn kurniaan tuhan

mommylavender said...

sdara~mommy pun...

Puan Kutu said...

betul mommy..tak suka artis skang yg suka ubah bentuk asal rupa.dr cntik tros tak minat sebab hodoh..muni suka originality sesebuah wajah walaupun dh tua berkedut, akan tetap cantik dimata muni.nie klu dh macam tu mmg sokong mommylah..faham2 sendiri kubur kata mari,rumah kata pergi..ahh terlebih suda!sekian ulasan dr puan kutu lazer bersiaran dari comment inbox mommylavender..kihkih...

mommylavender said...

muni~hehe~ tang lazer tu mommy ketaq dengaq..

whitecappuccino said...

betul la mommy..dagu dia jauh beza..tajam

mommylavender said...

nur~ pasan gak ye..hee

Wahida Nasution Thakhrim said...

ramai yang kata muka AcHiKz ni macam sharifah aini tapi tak tahu la kat bahagian mana yang sama macam sharifah aini.. mummy leh tgkkan?? he3