Thursday, April 14, 2011

Hepy befday En Somi~

          Selamat malam yang golap, bertemankan pelita minyak tanah lagi ni~hee...teringat dulu2 gune pelita jer...romantik gitu, tapi serombong(idung)...berjelaga~ itam ko bile bangun pagi..hee.Time tu mana lak ade komputer bagai....kan.
         Terus jum kite meloncat pi kat tajuk tu... 15hb ni ari lahir en somi mommy nan tersinta~ lebiu2 abang...gedixz dah mai dengan lenggang tongeknya~heee.En mat tan salleh bin saidun ni~haaaa..tu la name penuh en somi mommy, selalu jer silap ...setenggah orang tulis mat tan bin salleh, ishy2..memandai jer depa kan...pancung baru tau!!!~ pancung pensel ler.Tu belum campur nama anak lagi...neh2 mommy kasi contoh;

        muhammad shazmel hafiz bin mat tan salleh


tu dia na~ panjang bejelat...lau tulis kat buku sekolah sah2 tak muat..kena sambung bawah lagi...

     Sempena hari jadi abang kan kan.....korang part ni pejam mate tau, nak lomentik2 sikit~ehemmm2...budak2 bawah umuq kena pejam mate, tutp telinga na....~keh2

sayang abang sangat2...biar pun ibu selalu jer merajuk2 ngan abang, tapi ibu sayang abang...ibu suruh abang pujuk sebenonya.Tapi abang selalu tak pujuk...geram ibu tau,  abang kate ti letih la abang anak nak pujuk...ibu pun abang nak pujuk.Ibu tak kira..ibu nak merajuk gak...abang tak tahan kan, abang rindu leteran ibu kan~ ibu tau..mane tahan satu hari abang tak dengar `hotfm` ibu di setiap pagi~ abang pujuk ibu...tak susah pun pujuk ibu ni....tak payah bawak ke habib jewel ker ke poh kong ker... cukup sekadar abang...muahhhhhh2 ibu di setia celik mate abang.Sekali lagi ibu mau bilang..... satu dua tiga..biar beribu sekali pun berjuta....ABANG LAH SELAMANYA DI HATI IBU~luv u abang.


                                            

    

12 comments:

.: iEyLa :. said...

happy birthday tuk "abang" mommy...
hehe..eyh..bufday saye pon bulan ni la..tibe2...huhu

kpah k-poh said...

kalau dapat intan permata...lagilah muahhh..muahhh..muahhh...ye..tak mommy...

AYuNG said...

slmt ari lahir...
smg pnjg umo n murah rezeki..:)
smg berbahgia hingga ke akhir nya...
**amin**....

mrs Gee :) said...

eppi besday kat hubby mommy.. semoga bahagia berpanjangan mommy.. :)

mommylavender said...

ieyla~ terima kaseh...hee, wakil en somi ni

mommylavender said...

chepah~ haaa usah crite le...time tu pening2 langau dah chepah oiiii~heee

mommylavender said...

ayung~ terima kaseh...aminnnn..

mommylavender said...

mrs gee~ terima kaseh juga atas doa tu

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hehe..dis syg mommy tu..jgn majuk² sgt ye..cian en somi letih..hepy buffday to somi mommy..

Atiey said...

selama hari lahir selamt hari lahir selamat hari lahir somi mommy selamat hari lahir..........

semoga panjang umur,semoga berkekalan hingga akhir hayat...jgn nakal2..cintailah bini kamu mommy sepenuh hati kerana dia adalah wanita suci..

ikhas dari
atiey...

mommylavender said...

betty~ tq..hee...korang mmg sweet

mommylavender said...

atiey~ setelah surat diterima..mommy faham isi cerita...tq atiey sayang...hee..udah cam surat lak ye~ korang teman di hati