Saturday, April 9, 2011

kite minum dulu~hee

          Hahh!!! mommy hangin? biaq betik~keh2...idak aih, mommy idak marah pun..mommy cume meluahkan ape yang dirasa~ cume situasinya cam gunung berapi kat kalkatak~heee..ade ker tempat tu,entam je la.
          Mai2 kite minum dulu...minum ayo sejuk2 cam kate chepah...minum ais limau. bio pun masam2 tapi menyejuk kat dlam ni yang tengah mengelodak.mommy pun bukan sesaja ...lenggang2 kangkung nak marah2 ni, besebab n berfakta..lau bawak kat balai, mesti polis tu pun marah same~ lau bawak kat bomba~ heee naya mommy kena sembuq ngan ayaq..tanak2!!!! mommy nak usung pi kat ospital...samaade mommy di hingapi oleh darah yang tinggi~ cepat no nak marah nya kan.Bio ler mommy rahasie kan sebab n sorok kan musababnya ye.....maleh le mommy nak open2 pekung sendiri~ dah la busuk ti ramai yg tutup idung yang mancung tu~heeeee..nanti face mommy nak sorok kat mana..bawah meja? sah2 tak muat...dalam laci? lagi le....
         Yang baik ari mommy jadi kan ikutan....yang tak bape nak baik, bace jer...lepas tu jadikan sempadan.
ade sedara dgn entry ke pic neh???~hee
                                                

7 comments:

Atiey said...

BILA TENGAH MARAH MINUM AIS BATU PUN TAK HILANG PANAS DIA MOMMY...KENA AMIK WUDUK BARU ILANG....HEHEHE JOM MAKAN abC..

kpah k-poh said...

mandi terus lah mommy...

kay_are said...

janga angin2 mommy.. nanti takut nak datang singgah sini.. huu

.: iEyLa :. said...

mommy jangan marah...takottt...
hehe..sabo ek mommy..ieyla kan ade..tbe2..hihi

mrs Gee :) said...

sabor byk2 ek my dear mommy ku cayang.. jom minum ABC kasi cejuk sikit.. ;)

Puan Kutu said...

uii sabo mommy..bwk2 bertendang.hehe

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

haha..dah x marah lg ker..tak baek marah² no nnt cepat tua..hehe