Tuesday, April 5, 2011

Susur hari ahad...

          Udah2 la tu mommy oiiiii~ ari ni dah selasa..sat lagi udah rabu, crite ari ahad tu dah basi~lalalalala.Laaaa..ye ker??? cepat betui mase beredar ye...sengal2 badan ni baru je nak ilang, sengal balik kg ler...lepas habis je anugerah berita harian baru betolak balik, kul 12 gak asenya...sampai KL dekat kul 2, sedo2 dah sampai ...hee~ lolap ape lagi .POyo jer mommy kan...ingatkan  sengal kena driver ke tadi.Kalu ade boss ni mommy tak boleh bawak kete~en somi ler, somi mommy ni cerewet lau mommy bawak..lemeh!!!baik mommy tido.
         Saja jer nak tayang sikit jer lagi pic ..semalam kat kolam ayo sejuk, kali ni jalan2 kat kolam ayo paneh..tapi tak ler berenang kat kolam tu...dah la cuaca paneh bedegung, mau meletup lak nanti~ cume part rendam2 kaki jer....
adik n ayang...

ayang nak rebus telur kat bawah tu~ 6minit jer dah masak

kite orang punya yang tenggah tu~ 10 biji...

ni lak tempat letak2 kaki kat batuan kecil2....plus air panas..

ni la batuan tu...tak larat mommy...dah le tajam, panas lak..byk penyakit kot ~hee

e`elleh mamat ayang ni tunjuk terror jalan atas batu tu
~ ni jer la pic2 comot...bersambung esok, tuk entry biasa dari mommy~ gedixz santai...hee                                              

24 comments:

Piasara said...

"betul la mommy,org kata kalau sakit sgt tak leh pijak batu2 kecik tu byk penyakit..hahaha..tak tau lah pulak..banyaknya telur..balik tu leh buat sambal telur atau pun mkn ngan kicap.."

intan.maisarah said...

waah
bestnya :

Panglima7 said...

Assalamualaikum Mommy...seronoknya dapat gi jalan-jalan. Jauh berjalan luas pandangan. Panglima pun tengah merancang nak gi jalan2 di Langkawi atau...Terengganu.

AYuNG said...

Ohhhh....kolam air panas yg buleh rebus telor tuh kat perak rupanya...hehe, baru tau...mmg dh lama teringin nak p..:D

shereena said...

bestnye jalan2 kat kolam air panas.leh rendam2 kaki..^^

Puan Kutu said...

amboi mommy siap rebus telur?hebat2..hehe..

qasehraihan said...

6 minit boleh masak ek telo tu???paneh tu kak!!hahahaha..jgn berendam..nt bersalin kulit..kahkah

Cik Moon said...

huaa...cam best jerkk...

mommylavender said...

pia~tak sempat sampai umah telo tu dah selesai masuk perut~hee

mommylavender said...

intan~ boleh la...sekadar nak rehat2 kan minda

mommylavender said...

panglima~waalaikumsalam....woww mesti besh kan...

mommylavender said...

ayung~ a`ah..jum la. dokek yo..hee

mommylavender said...

shereena~ best2...jum jenjalan

mommylavender said...

muni~ hee...best la jugak

mommylavender said...

qaseh~ kat situ rendam telo je~hee...rendam kaki, putih melepak ti

mommylavender said...

moon` bukan cam lagi tapi mmg best~hee

syairahmohdanuar said...

sy dh lama x holiday mommy :(

Wafiy Suzly said...

kechik nau gmba tu mommy.. :)

Atiey said...

udah2 latuh...saje jer nak ckp sengal2 lh apelah..tahulah best..menci tau..heheh nanti pegi letak memo kat depan pintu..huhu

kay_are said...

mommy x ajak pun.. xpe2.. pergi sorang2.. macam ni r.. uhuk

mommylavender said...

syairah~ sesekali jum ikut mommy~hee

mommylavender said...

wafiy~ beso2 ti berat lak nak loading wafiy weyyy~hee

mommylavender said...

atiey~ heeee....ade unsur kejelesan melampau tu.....

mommylavender said...

kr~ aik!!! kg sendiri tu tak kan nak tggu mommy ajak kut..kan kan ..hee