Monday, May 23, 2011

Muhammad Ammar Haiqal










Story semalam tak abeh2 lagi ye~heeeeee. ni la pic2 yang telah di snap oleh adik...ye la dua hari suntuk ngadap ammar..makan depan ammar, ulangkaji depan ammar.....berebut2 dengan abang yang, sorang kiri sorang kanan...naik rimas lak mommy, tapi si kecik ammar ni suke...duk ngagah...last2 penat terus lelap......

Bile time papa ammar nak ambik ...ade lak budak sorang tu, buat face cekodok basi~hahahah.Si adik la sape lagi...menangis!!!!!!!.mula nyorok belakang mommy....abang ngah(papa ammar) tanya...

"nape tu ucu...."

"hape lagi.....sodih la tu"

Abang yang nyampuk....

"dah agak dah...."

Kite orang senyum...jer.Adik2.......anak abang ngah tu..buah hati pengarang jantung tu, mane leh tido umah kita.

Naik jer dari antar ammar kat kete..lagi la face benyik......siap nangis tersedu2~ ape yang nak di pujukkan....belikan anak patung udah tak layak~keh2.

Lelame diyam..terima hakikat kot yang tu bukan adik die.

12 comments:

mommie yuyu said...

kalau mcm tu, mommy kena la bagi adik "adik keci" lagi..sian adik sunyi xde adik..jum mommy..boleh geng..

mommylavender said...

jannah~ bio betullllllll.....idak larat rasenya...udah tua ni terboyot2..buruk upe dah~ tak boleh nak di bayangkan

Acik Erna said...

ala..sian adik..kalau acik pun mau jadi macam adik tu..comel ammar tu..

aimi najibah^^ said...

comelnyeeer cucu sdare mommy..eee....geram je tgok pp ammar nih..

mommylavender said...

achik erna~ heeee..tu la dapat jaga 2 hari je,

mommylavender said...

aimi~ tu yang adik tak leh tahan sampei nangis..hee

MulutPayau said...

comelnya baby Ammar....

mommylavender said...

Mp~ baby semua nya comey2....tambah2 tengah lena tu

AYuNG said...

comey nya ammar...kulit cerah..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

geram tgk baby..

mommylavender said...

ayung~tq..hee

mommylavender said...

betyy~ geram????? on ler berbby lagi~hee