Friday, May 27, 2011

Selamat bercoty


assalamualaikum....selamat malam, semoga semuanya sehat sejahtera....di hati, di tubuh badan~ baru la senyuman manis~ heee..kan.Sekolah dah pun mula bercoty....ape plan yong oiiiiiii????? jalan2 makan angin? ok la tu...mommy?Plan mommy..tak esok lusa, mommy balik kg je, dalam 3 4 5 hari gitu, ye la my boss dah aprove kan coty mommy~heeeee, sayang bosssss~en somi.
Mommy balik 4 beranak je, en somi payah nak coty.....dah on, hape lagi senyum dah sampai telinger ni~ huhhhh!!! dasat ko mommy...senyum cam gitu~keh2.

Biasalah bile berguling2 at kg, kampung..nama pun kg...line fon pun kekadang semput.Heeee bukan tempat jin bertendang.....tak lah pendalaman sangat, cetek la jugak tempat mommy tu..tapi tah nape line telekomunakasi amat lh menyedihkan........uwaaaa..telah di anak tirikan.

Nak guling hapenya baik kg ni.....yang nak pi merisiknya la, pas tu kenduri naik buai n arwh sekali.Bizi mengalahkan chef wan dah time tu..heeee, bajet je mommy ni cam pandai masak, padahal pandai sembang n buat2 sibuk jer.ye la 4/6 tu anak buah mommy nak pi merisik anak dara orang ...lau tak silap orang sejangkang, banting...heeee, jejaga sape orang sana....nak masuk minang ni.Lepas tu pulak malamnya baru bt kenduri..terbalik kan, merisik dulu baru kenduri.Nak buat lagu mana tu je ade tarikh yang teramat sesuai......anak2 buah bukan cikgu cikgi..jadi coty die orang amat lah susah.Mommy tak ler pi ke upacara menhintai tu....kakak2 yg pi, mommy oper diri kemas umah tuk kenduri~baik kannnnnnn mommy, masuk bakul naik lif.....sampai gak tingkat 9 nunnnnnn..hehehehe.

Udah laaaa, merepek merapu mommy...esok nak balik, kain baju tak bebasuh....baju laki tak begosok lagi asekkkk melabun jer~heeeee.alaaaaaaaaaa melabun kejap je, nak melepaskan rindu kat anak2 kat sini...lame ti mommy coty...hahaha perasa sudah, cam la ade oranag rindu kan kan......hehehehe..rose merah tuk kesayangan2 mommy....ingati mommy dalam tiap ukiran urup ....


9 comments:

Zaitun said...

Dah dapat green light coty dari en.somi ya... seronoknya...gitulah orang ada kampung tak macam kak Zai kampung dah tergadai... nasiblah badan.

Apa2 pun selamat bercoty.

kay_are said...

balik sungkai ke? bestnye.. nak balik gak!! tapi bz ngan keje lak.. T_T

Adinda Amy Sensei said...

selamat bercotyyyyyyyy mommy..

*Miss Syahnia* said...

bercoty d kg mmg best..
nyaman dan aman kan
lene je tido..hihi ;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh balik kg yer..sian en somy tinggal sengsorang..

ajumohit said...

selamat bercuti mommy..jgn lupe bwk balik buah tgn hehehe

teyn teyn said...

kitorg sdg rindu mommy untuk muncul di blog semula. hehe

umialya said...

slmt bercuti

puanbee said...

mommy lamanya bercuti ni