Saturday, February 26, 2011

GEMBIRA

SONYUM TANPO SEMPADAN
           Selamat pagiiiiiiii~heeeeee....dengan senyuman selebar mentari pagi sabtu yang indah ni,tak tau la sampai mane ukiran tu..dari utara ke selatan ker,emmmm~ mungkin lebar lagi kot..mood ceria melepasi sempadan.Laaaaa~ usah dipertikai ape motif ceria...jangan di tnya kenapa ari ni sengih mengila..ngeeeeee~dah2 bukan tak betui..otak pun ok lagi ni,cume kan ..kan, ari ni sibuk...uhukkk2.Jadi kecerian melampau kena di jemput ke ruang hati ni...lau tidak nanti...face yang dah ready tak bape nak maneh ni akan bertambah-tambah la payau...yuhuuuuuu~ngeeee~heeeee~ cara menjemput dengan segala hormatnye kegembiraan dan segala `bagai` bertapa di hati mommy di hari sabtu ini;

           Pagi2 ni sat lagi nak siap,ade meeting PIBG kat sekolah abang Yang~ tak pernah pegi ni,selalu abang somi jer..maka ari ni mommy pi untuk mengantikannye~sekian.Si adik lak ade kem solat balik pukul 4ptg~ mommy gak kena ambil...jadinye ...petang la jugak baru mommy dpat ngadap semula buah hati pengarang jari mommy ni~ blog!!!!!.rinduuuuuuuuu~ angau gedik2 mommy ni kan.Lau tak suke...tutup telinga~ngeee...bukak mate,poco2kan jari...mai komen sekali na~ daaaaa anak2 mommy.

3 comments:

! Encik Nakal ! said...

amboi cerianya~~~hahaha~~ceria tak perlu kata apa2..hakhakhak

Puanbee said...

nasib tak senyum sampai lutu yer mommy haaa

AYuNG said...

toudiaaa...
nak p meting pibg pun hepi naa..

ngeee~~:D
hepi keceriaan mommy..