Saturday, February 19, 2011

CONTEST TANGKAP LELEH ANJURAN PUANBEE.COM




Dengan ini mommy pun bt pertama kalinye join kontezZ~ Mula dengan menjawab semua syarat2 PUNBEE kita;

1.FOLLOW~Saat mommy mengenali BLOGSPOT,orang petama mommy follow~PUANBEE.~siap!

2.LETAK BANNER~ye la petama kali join kontez,slalu duk SKOD je,tak la payah sgt lau usha kan.Kat atas tu dah letak pun dgn banner hadiah lagi.~siap!

3.BUAT TAJUK ~CONTEST TANGKAP LELEH ANJURAN PUANBEE.COM~pun dah readr~ siap!

4.ENTRY PERTAMA PUANBEE.COM~i)tajuk -RAhSia kitA BErduA-~siap!
~ii)entry tangkap leleh n huraikan kenapa suke entry tersebut.
a)entry tangkap leleh tu,'MENURUT KAMUS ROCK KAPAK~tangkap leleh
cam sendu2 gitu,jadinye mommy pilih;
" Ada ker yang prihatin ?? mari bantu baby afiq "
b)Alasan-Biasa la BEE naluri keibuan...sedih bila bc entry tu,
kecik lagi dah bermacam cobaan...tak megerti ape2,rasenye lau
boleh nak ganti biar kite jer yg dewasa ni merasa sakit tu.


5.SYARAT NI TAK NAK BT PUN TAK APE~ Tag kekawan~mommy pilih tak nak tag~hee

~SEKIAN...UDAH SIAP!!!!!!!!!!

6 comments:

Puanbee said...

ok mommy...pastu mommy copy link tajuk nih danpaste dalam blog tempatkomen bee itu jer :)

mommylavender said...

hhhhaaa~jap2

rizwan's sweetheart said...

semoga berjaya ea!!

mommylavender said...

hee~nak menang tak kot,percubaan jer tu...

Puanbee said...

MOOMY DAh copy paste entry moomy nih heee

Puanbee said...

mommy ok lah ni..hehe cuma header tu je yg tak kena sikit..