Tuesday, February 22, 2011

yahoooooO!!!!!


Assalamualaikum slmat pagi teman2 sekapal blog...hee~ pe habaq? Ecehceh ..mommy mcam baru mai dari utara ja kan.Tak lah gitu,sj amek mood baru,mood gumbira...tengok tajuk la.Tak memadan dgn mak budak jer mommy ni kan,buley wat tajuk `gedik2` cam tu.Mengexpirasi(betul ke???) tak kirelah nak tulis gak... mengexpirasikan rase epy n keterujaan bukan kira usia tak gitu.. yoeb,yong..haa~. Mommy gembira....ase nak lompat2 tau dak..tapi malu lak dengan anak2 kat umah ni...nanti Adik n Ayang ingat ibunye ni `kene sampuk` lak..naye ti kena soal jawab dgn abang somi.Jadi dengan ini mommy...udah mcm kat mahkamah la pulak,mengexpirasikan kegumbiraan ini di BLOG kesayangan kecintaan mommy ni~ dapat template baru..dari KWN mommy~ PUANBEE,yang mommy kenal sebelum join blog lagi.Lawa kan....damai tenang!!!!
mommy tak pandai gi kasi link...dah puas blajar tak dapat2 benak bebenor aih~ hee.jadi pi nak jengok2 blog PUANBEE.COM...pak google sedia berkhidmat...

4 comments:

Ila said...

patutlah nampak lain jer...cantik plak tu...hehehe

mommylavender said...

hee~ tq ila..

Ogy said...

wahh seronoknyaaa diaa....hehee
tp mmg lawaa...mendamaikan...

mommylavender said...

a`ah ogy...epi je ase...tq