Tuesday, February 1, 2011

baik punya cilok...

            Selamat malam semua kekawan seangkatan....tentu masing2 tengah berbloging tak pun memerah minda nak bt entri ape kan?...Mommy dah bt satu entri...puisi,tapi taklah sehebat pemuisi terkenal...sekadar puisi dari minda mommy yg cetek jer...hehe~sambey melayan tv....ayang n adik lak duk ngadap lptop abangnye...yg si abang lak dengan `buah ati` die la...uik???? jangan ....`buah ati` anak bujang mommy tu...game ps...haaaa~mommy lum get ready nak naik `pangkat` jadi `ibu mertuaku`.
             Dalam mommy duk leka `berpoco` kat keypad pc neh..hehe~jari je wat poco2...senaman gak kan..tak gitu, 2 beradik neh punyalah sporting abeh...jarang kelihatan situasi cm ni.....mai2 tengok pic kat bwh  tuuuu~
 kelabu lak pic tu.....baikkan 2 beradik ni,kalaulah hari-hari cm ni...aman umah mommy dr jeritan adik,pelagi kalau tak ayang yang menyakat.Lega ati...sejuk mate memandang.Idea pun laju jer datang...siap la puisi yang tak seberapa tu.....tapiiiiiiii~bila mommy toleh semula.....tau pe jadi,tengoklh yaaaaa~

ayang...ayang bt bek ade makna upenya,tadi adik main laptop...die punya peluk dgn penuh kasih syg adiknya yg tengah main.... rupe2nya nak cilok laptop.Mommy dah kasi time tu...sorang sejam,tapi ayang punya cilok baik punya....                                                                                                  

3 comments:

puanbee said...

amboi sakan ank mommy nih..rapa2 bagus..

mommy said...

rapat brmakna tu... ayang tu mmg kaki sakat..hehe

KUREKURE COMEL said...

aku kan abg....hehehe...

strategi msti cun...kehkehkeh