Friday, November 5, 2010

alahaiiii...abang YANG 11hb ni RESULT UPSR

            MOmmy yang terlebih gelabah bila tarikh 11hb dah makin hampir,tapi abang yang, anak no 3 mommy tu relex je...dok men game ps dia cam besa.Alahai ni la beza antara anak lelaki mommy dengan anak pompuan...kak ngah dulu masa nak kuar result upsr punya la dia  risau...tidur malam sampai termimpi2 katanya.Mommy penah warning kat abang yang kalau tak dapat result bagus...kena duduk asrama,jauh dari family "jauh dari ibu ayah...adik" boleh lagi dia menjawab...abang yang ni agak berani sikit dengan mommy,
"abang yang tak nak...abang yang nak sekolah menengah BB(bukit bintang) je".Tapi ayah dia dok pujuk...
"nape lak ayang tamau dok asrama..abang ngan kakak pun dulu dok asrama gak" pe lagi si ayang ni pun wat muka sedih,"tak larat nak pisah ngan ibu ,ayah n adik".Dalam ati mommy terdetik gak...muka brutal tapi ati benyek lak dak ni...hehehe."keputusan ibu n ayah muktamad ayang...lau result ayang tak memuaskan,tak dapat sekolah berasrama area KL n PJ,ibu kena gak anta ayang kat sekolah IZUDDIN...tu pun lau ayang dapat la,INSYALLAH."Tu semua masa sebulan sebelum exam upsr...niat ati mommy nak naikkan semangat dia untuk lebih ulangkaji,tapi dia cam biasa la...relax n terus `cool`.Akhirnya bila keputusan udah makin dekat....doa mommy moga AYANG dapat keputusan yang terbaik..5A amin.

1 comment:

Peni Anani said...

so cmner mommy... abg yang dpt result ape mommy???? ari ni an dah 11 nov