Wednesday, March 14, 2012

SPM.........




Minggu depan 21hb mach 2011...tarikh yg telah di war2kan, keputusan SPM akan di umumkan....aduhaiiiii dada ni yg bagai nak pecah memikirkan nya.Amek SPM ke? isshhhhhh idak la..anak mommy ni haaa ...niat di hati nak la teman kan die pi KEDAH nun.Tp die dah plan awal2 dgn geng2 nya..nmpak nya mommy cll je la nanti. semoga akk...dapat keputusan yg cemerlang.....YAALLAH KURNIAKAN LAH KEPUTUSAN YG CEMERLANG BUAT ANAK KU.....aminnnnnn yarabbal alamin....

Begitu jugak dengan teman2 akk yang lain....alin, mal, shazra, irene, zari, wanie, lia...n semua yg mengambil SPM tahun 2011 di MRSM KUPANG PASU...SEMOGA mendapat keputusan yg cemerlang nanti~aminnnnnn

3 comments:

.: iEyLa :. said...

ila doakan kak ngah success and dpt the best result for her SPM...

mommylavender said...

aminnnnn...tq ila

Cara Pemesanan Trica Jus said...

waahh nice